Dodentocht 2017

Dit jaar nemen we voor de 3de keer deel aan de Dodentocht. Op 11 augustus stappen we met Komop Maldegem 100km rond Bornem tvv Kom Op Tegen Kanker Maldegem.

Elke stapper kan zich laten sponsoren door vrienden, familie , sympathisanten, bedrijven, … Dit kan voor een vast bedrag of door steunkaarten te verkopen ter waarde van 5 euro. Aan deze steunkaarten is een tombola verbonden en kunnen er 25 duotickets gewonnen worden voor de brunch van KOTK op zondag 22 oktober.

Ben je zelf niet zo sportief maar wil je toch je duit in het zakje doen, sponsor dan één of meerdere stappers of geef logistieke, mentale of verzorgende steun. Alles is welkom.

Wie wil meestappen kan dit doen door zich in te schrijven vóór 15 juli via de website www.dodentocht.be en daarna je naam door te geven aan Dimitri De Coster (costerke00@hotmail.com). In ruil krijg je handige tips en weetjes, de mogelijkheid om enkele trainingswandelingen samen te doen en logistieke en mentale steun tijdens de dodentocht zelf. Maar je steunt vooral Kom op tegen Kanker!

dodentocht