Team

In 1995 werd het Gemeentelijk Comité Kom Op Tegen Kanker opgericht onder impuls van wijlen Louis Timmerman. Louis was zelf kankerpatiënt en al snel had hij een aantal geïnteresseerde en betrokken Maldegemnaars gevonden die deel wilden uitmaken van deze groep.

De toenmalige schepen van Sociale Zaken, Marleen Van den Bussche werd voorzitter. Zij bleef aan het roer tot in 2018. Zij werd opgevolgd door Guido Stroo, de voorzitter tot op vandaag.

Het comité blijft een gemeentelijk comité en is een vaste waarde in het Maldegems verenigingsleven onder de naam Kom Op Team Maldegem.

De sterkte van het Kom Op Team Maldegem is de betrokkenheid. De groep is samengesteld uit vrijwilligers die zelf kankerpatiënt zijn of geweest zijn of die van heel dichtbij kanker meegemaakt hebben. Deze groep hecht een groot belang aan het bespreekbaar maken van kanker, maar uiteraard blijft het hoofddoel nog altijd de geldinzameling. Iedere euro die naar Kom Op Tegen Kanker gaat, wordt verstandig besteed en vooral het onderzoek in de strijd tegen kanker loopt met het grootste bedrag weg.

Het Kom Op Team Maldegem is terecht fier op de behaalde resultaten door de jaren heen. Een snelle berekening toont aan dat sedert 1995 ruim 500.00 euro overgemaakt werd aan Kom Op Tegen Kanker Vlaanderen.

Helaas is deze inzameling nog altijd broodnodig. Wat er gebeurt met heel veel mensen rondom ons is hard en haalt heel je wereld overhoop. We hopen dat het Maldegems steentje dat we bijdragen een steentje is in de weg naar het succesvol onderzoek in de strijd tegen kanker. Iedere euro die ingezameld wordt, is het resultaat van heel veel helpende handen, heel veel mooie momenten, heel veel warmte en steun.

Heb je zin om samen met ons je actief in te zetten in het Kom Op Team, wij verwelkomen je met open armen. Neem gerust contact met onze voorzitter, Guido Stroo (0479727018).

Voorzitter

Guido Stroo

Ondervoorzitters

Dimitri De Coster

Peter Van Hecke

Secretaris

Rita Verleye

Penningmeester

Vic Blomme

Leden

Carine Bogaert

Lieselotte Bourgonjon

Stephanie Bral

Inge De Baets

Els De Bruyckere

Sarah De Can

Marinette De Metsenaere

Rachel Gallet

Antoinette Hertleer

Laurens Huygebaert

Dino Lateste

Els Martens

Ingrid Pollet

Doenja Regelbrugge

Patricia Van Daele

Greet Van Landschoot

Heidi Vlaminck

Daisy Willemarck

Heb je zin om je ook actief in te zetten in de strijd tegen kanker, neem gerust contact op met het secretariaat of met één van onze leden.

Secretariaat:

Rita Verleye
Zandhoogte 1
9990 Maldegem
+32 478 243192
rudy.de.smet1@telenet.be

of via het contactformulier