Themasouper 2020

De Thuis Souper in eigen bubbel is volledig uitverkocht, er kan niet meer gereserveerd worden.

Dit jaar organiseren we een corona-proof souper. Iedereen kan thuis, in eigen “bubbel” een leuke en lekkere avond organiseren.

Wat bieden wij?

Voor de prijs van 50 euro per persoon krijg je een voorgerechtje, hoofdgerecht en dessert vergezeld van gepaste wijnen. Er is ook een veggie-alternatief en een kindermenu voor 15 euro. Dit pakket kunnen jullie dan op 14/11 ophalen bij Kok Ten Huyse. Daar kan je dan ter plaatse het wijnpakket nog uitbreiden indien gewenst.

Heb je zin om je, zoals de traditie het voorschrijft, te verkleden? Graag!

Dit jaar is het thema “ Neem een duik in het verleden, jeugdsentiment”. Kruip in de huid van het personage waar jij  als kind of tiener gek van was. Welke popgroep, welke serie, welke tekenfim kon jou bekoren?

Om toch een beetje “verbondenheid” te hebben met elkaar, kunnen jullie die avond fotootjes posten op een facebookpagina. Die avond zal er ook een “livestream “ zijn met een dj van dienst.

Dus… bestel snel per bubbel je pakket en de verdere info zal je gegeven worden. Bestellen kan via lieselotte.bourgonjon@telenet.be of via Stephanie Bral ( 0475/517817)

Hopelijk tot dan!

Heb je nog vragen, aarzel niet ons te mailen of te bellen.