Paellaverkoop op braderie levert 2547 euro op voor KOTK

Het bestuur Verenigde Handelaars Maldegem Centrum en het Kom Op Team Maldegem hebben op de braderie van zondag 18 juni de handen in elkaar geslagen om een paƫllaverkoop te organiseren. Deze actie bracht niet minder dan 2547 euro op.

Tijdens de braderie konden de mensen op de markt van Maldegem genieten van een gratis optreden van rasartieste Belle Perez. Met gastland Spanje, een zonovergoten centrum, een bord lekkere paƫlla en zomerse drankjes was de sfeer meer dan top!

Burgemeester Marleen Van den Bussche, voorzitter van het Kom Op Team Maldegem en de vele vrijwilligers kijken dan ook terug op een eerste geslaagde deelname aan de braderie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *