Maldegemse stappers steunen het Kom Op Team Maldegem tijdens de Dodentocht 2019

Vanaf 23 maart kan er ingeschreven worden om deel te nemen aan de Dodentocht in Bornem op vrijdag 9 augustus. Een aantal Maldegemnaars doen mee aan deze helse wandeltocht. Zij stappen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Deze Maldegemnaars zullen vanaf half mei steunkaarten verkopen aan 5 euro/stuk. Er zijn leuke prijzen aan deze kaarten verbonden, onder andere een aantal ontbijten/brunches op 20 oktober 2019.

Er kan ook gestort worden. Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Algemeen rekeningnummer : IBAN BE03 4886 6666 6684 (BIC KREDBEBB). Vermeld bij de mededeling 110 121 031. Dan komt jouw storting bij het totaalbedrag van Maldegem.

Het bijzondere aan deze actie is dat het Kom Op Team Maldegem ter compensatie een aantal bijkomende verwenstops voorziet op het parcours van de Dodentocht. Het Kom Op Team Maldegem zorgt voor vervoer naar Bornem (heen en terug), bijkomende versnaperingen, voet- en andere massages, voetverzorging, schouderklopje, peptalk, ….

Ben jij een stapper, heb je zin om deel te nemen aan de Dodentocht en wil je stappen voor Kom Op Tegen Kanker, neem dan snel contact met Sabine De Bruyckere of Dimitri De Coster. Of heb je zin om een handje toe te steken in de extra stopteam, geef een seintje aan Sabine of Dimitri.

Sabine De Bruyckere : 0470641640
Dimitri De Coster : 0474876751

Alvast dank voor jouw medewerking!